Over

Anja Kluyskens-Horsch
Recruiter en Trainer Human Profiling®

Anja Kluyskens-Horsch

Als Recruiter is het verbinden van professionals en organisaties is al 15 jaar mijn grote passie. Ervaring als HR Business Partner in het bedrijfsleven heeft mijn recruitment ervaring verrijkt met een bedrijfsmatige inslag. U mag van mij partnership, flexibiliteit en snelheid verwachten, een samenwerking gebaseerd op vertrouwen.
Als zakelijke cupido is het mijn doel om voor u de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen en daarmee bij te dragen aan de groei van uw organisatie. In de gespreksvoering ben ik in staat om snel tot de kern te komen en de echte drijfveren van de ander bloot te leggen.

Lichaamstaal heeft mij altijd enorm gefascineerd, welke informatie geeft het lichaam in een gesprek? Human Profiling® als onderscheidende tool in de gespreksvoering heeft mijn kennis hierin verrijkt en is uitgegroeid tot mijn tweede grote passie. De afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld tot een expert in Human Profiling® en train ik met veel energie en toewijding professionals in een zakelijke omgeving.

Wilt u graag een keer kennismaken om te sparren over de waarde die PIT HR® kan toevoegen aan uw organisatie?

IC}U

} IC}U is partner van PIT HR® Ontwikkeling en heeft de methode Human Profiling®, Business Profiling, ARCHEAS en Communicatie in 3D ontwikkeld en is eigenaar daarvan.