Human Profiling®

Human Profiling® is een unieke gesprekstechniek, ontwikkeld op basis van de gedragswetenschap. Met Human Profiling® komt u snel tot de essentie, het vergroot de effectiviteit en het succes in uw zakelijke communicatie.
Het trainingsprogramma biedt u een uiterst waardevolle competentie: u leert lichaamstaal lezen en bent in staat:

} Lerend te onderzoeken;

} Micro -en macro expressies waar te nemen en te vertalen;

} Interactief te luisteren naar inconsistenties in woord en gedrag.

Inhouse Training Human Profiling®

De training kan naar wens in uw eigen organisatie worden verzorgd voor 3 tot maximaal 8 medewerkers. Hiervoor gelden afwijkende trainingstarieven, waardoor uw organisatie tegen een zeer aantrekkelijke prijs getraind wordt in Human Profiling®.
Hiervoor bied ik u graag een maatwerk-offerte die past bij de specifieke wensen van uw organisatie. De training kan desgewenst in twee of drie dagdelen gegeven worden.

Interactieve Open Training Human Profiling®

Dit is een 3 daagse training voor Professionals op een van onze trainingslocaties in Limburg. De groepsomvang is maximaal 5 deelnemers om de interactie en oefening intensief te ervaren. Human Profiling® wordt vanaf de eerste minuut van de training optimaal toegepast. U ontvangt 2 weken voorafgaand aan de eerste trainingsdag de officiële uitnodiging met alle details.
Op alle dagen wordt voor een maaltijd gezorgd.

De prijs voor de Interactieve Training Human Profiling voor Professionals bedraagt € 1.595,- excl. BTW. Dit tarief geldt voor een individuele open inschrijving, voor groepen gelden tarieven op maat.

Workshop Human Profiling®

De Workshop is een 2 uur durende interactieve ervaring waarin u op een praktische manier kennis maakt met de basiselementen van Human Profiling®:

} De functie van lichaamstaal als bron van essentiële informatie;

} Een proeverij van tekenen van bedrog;

} Inzicht in de methodische vaststelling van de ware intentie van de ander.

Na afloop van de Workshop heeft u een optimaal beeld van wat Human Profiling® is en wat het u oplevert.
De prijs voor deelname bedraagt € 95,- excl. BTW. Wanneer u na de Workshop deelneemt aan een training ontvangt u deze investering retour.
De Workshop kan naar wens in-company plaatsvinden voor uw medewerkers of uw relaties, de prijs hiervoor is op aanvraag.

Agenda

Registeropleiding (CIS®)

De Registeropleiding tot CIS® is het vervolg op de 3 daagse Training Human Profiling®. U wordt in 3 real life sessies intensief en individueel getraind bij de succesvolle toepassing van Human Profiling®.
Bij de eerste individuele trainingssessie wordt een examen afgenomen en getoetst of u Human Profiling® beheerst en of u in staat bent om de valkuilen te vermijden.
Bij het succesvol doorlopen van dit traject wordt er een verzoek tot registratie ingediend bij het CIS register. Na goedkeuring bent u opgenomen en gerechtigd de CIS titel achter uw naam te dragen. Na 2 jaar kan uw titel worden verlengd.
De prijs voor de Registeropleiding tot Certified Integrity Specialist® (CIS) bedraagt
€ 1.895,- excl. BTW. In deze prijs is het bedrag voor de Interactieve Training reeds opgenomen.